Лафовете 24: Къци рече „Имахме страх от онзи неграмотен, простоват и крадлив Барба Ганьос“

Лафовете 24: Къци рече „Имахме страх от онзи неграмотен, простоват и крадлив Барба Ганьос“

24rodopi.bg/Коментари "Да се плюе по новия министър председател много повече отколкото по онзи неграмотен и простоват, крадлив човек преди него, пока

24rodopi.bg/Коментари

„Да се плюе по новия министър председател много повече отколкото по онзи неграмотен и простоват, крадлив човек преди него, показва само че от Барба Ганьос имахме страх…“.

Това написа шоуменът Къци Вапцаров в профила си във Фейсбук.

Къци, бе, Къци!

Представете си го, ако беше изрекъл тези думи преди 2 години. Разбира се, щеше да бъде репресиран, а с такъв стаж, днес можеше заслужено да стане министър на културата.

Е, да, ама когато е трябвало да говори, бил страхлив.

„Следва двуцифрена инфлация в България, такава не сме наблюдавали от 2008 г. Не го казваме с идеята да се заяждаме. Всичко това го казваме, за да поставим на масата фактите. Мерките липсват по темата инфлация. Най-зле е положението в сектор „Енергетика“. Времето на ПР-а отдавна мина. Те не могат да не са виждали тези числа и тренда на горе и да са направили компенсиращи мерки това да се забави. Има техники, много работа, много усилия струва, но 9 млрд. за декември и това да остане скрито от обществото и да не се коментира, да не се говори за 9 млрд. е прекалено. Рекордни разходи“, каза по време на пресконференция лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Звучи почти като отговор на къцивапцаровото прозрение.

„2022 година ще бъде пак изборна. Ще има предсрочни парламентарни избори и те ще бъдат спечелени от партия „Възраждане“.

Това пък са мечтите на лидера на формацията Костадин Костадинов, изразени във Фейсбук.

Този се опитва да „успокои“ хем Къци, хем Бойко.

 На снимката: Гръцкият издател д-р Костан Барбутис постави колаж на Бойко Борисов с калпак и мустаци на фона на българския парламент върху корицата на изданието си „Бай Ганьо“ от Алеко Константинов

COMMENTS

WORDPRESS: 0