Лафовете 24: Изключителният боклук с „панамерата на кайма“ се възмутил, че българи спасяват чужденци

Лафовете 24: Изключителният боклук с „панамерата на кайма“ се възмутил, че българи спасяват чужденци

24rodopi.bg/Коментари “Станахме свидетели на катастрофата и се впуснахме да помогнем. Шофьорът на пометения автомобил се опитваше да извади бабата

24rodopi.bg/Коментари

“Станахме свидетели на катастрофата и се впуснахме да помогнем. Шофьорът на пометения автомобил се опитваше да извади бабата и дядото. Адмирации за пожарникарите, които се отзоваха бързо и изкараха жената, както и на Спешна помощ. Героите на вечерта са те! А софийският пияндурник, говореше по телефона, цитирам: “Ударих една кола, панамерата е на кайма”… Малко след това влязохме в спор, в който ни попита ние българи ли сме, че да защитаваме тия чужденци?! Изключително безскрупулен боклук!!! Без извинения!!!”, написа и свидетелката Биляна Борисова.

Гняв и искане за най-строго наказание за виновния шофьор поискаха стотици хора, които коментираха смъртоносния сблъсък в фейсбук групата “Катастрофи в София”, пише агенция „Блиц“.

С 200 км/ч “Порше Панамера”, карано от нагъл пътен рецидивист, удари отзад “Форд Фокус”. На място загина французин на 64 години, 62-годишната му сънародничка бе откарана в болница със счупен таз, пострада и българският им шофьор, пише „Труд“.

Сблъсъкът стана в 4,05 часа на Южната дъга на Околовръстното шосе, близо до Ринг мол.

„Скоростта убива. Поршето мина покрай мен с поне 180 километра в час и десет секунди по-късно това е резултатът”, написа в групата в социалната мрежа М. Д. Очевидецът Марио Спиридонов също коментира: “И при нас така беше – 20-тина секунди по късно и стана това”.

Друг участник в групата изразява съмнение, че същият шофьор се е “правил на тигър” и на магистрала “Тракия” – изпреварвал в аварийната лента с най-малко 180 километра в час.

Това е положението – страшно е по българските пътища. „Тези, младите, не са добре!“, този път това не е приложимо, защото убиецът на пътя, „изключителният боклук“ е на 40 години. Достатъчно дърт, за да е поумнял преди доста години.

COMMENTS

WORDPRESS: 0