Лафовете 24: Ибрикчията на Местан са го преместили във WC-то на кандидата за президент на ДПС-то!

Лафовете 24: Ибрикчията на Местан са го преместили във WC-то на кандидата за президент на ДПС-то!

24rodopi.com/Коментари/Политика Много цветни изрази имаше в последните 24 часа в медиите, но отново по-по-най- попаденията са във Фейсбук. „Ибрикът

24rodopi.com/Коментари/Политика

Много цветни изрази имаше в последните 24 часа в медиите, но отново по-по-най- попаденията са във Фейсбук.

„Ибрикът на Лютви Местан са го преместили във WC-то на кандидата за президент, който на втория тур ще бъде подкрепен от ДПС.

От значение ли са координатите на тоалетната за един ибрик. В Сарай ли ще му намерят място или в университет!? По-скоро не. Кефът или дискомфортът е за този, чиито задни части се подмиват и подсушават от ибрикчията.

Но пък за отбелязване е, че барабар с ибрика, при кандидата на ГЕРБ са назначили и ибрикчията на Лютви ага“, пише възпитаник на Юридическия факултет на Софийския университет относно хората от екипа на кандидата за президент на ГЕРБ проф. Анастас Герджиков. Има и още, но думите с аоще по-грозни.

 

„Зa cъжaлeниe нoвaтa пaртия К и A пoлучи cтрaнни cъвeти oт oщe пo cтрaннo мяcтo – coциoлoгичecкaтa aгeнция Гaлъп Интeрнeшънъл нa Кънчo Cтoйчeв, кoитo гo нaпoмпaхa cъc caмoчувcтвиe и прoцeнти нa мeчтитe /30 прoцeнтa – coциoлoгиятa пoкaзвaлa ?!/. Дa вярвaш нa Кънчo и Aндрeй, кoитo ca клacицитe нa мoдeлa нa прeхoдa, нa плaтeнaтa coциoлoгия, нa връзкитe c Дoгaн и Бoриcoв, oзнaчaвa caмo eднo – пoлитичecкa нeзрялocт, дoри нaивнocт“, коментира във Fakti Bg анализаторът Илиян Василев. Думите му са продължение на заявката на Кирил Петков от „Продължава промяната“, че новата формация ще спечели 30% на предсрочните парламентарни избори.

 

„Духът на Аристотел срещна духа на Винету. Това е падение, жалко за господин Анастас Герджиков. Смятам, че ректори и директори на училища не трябва да влизат в политическата битка. В краткото минало видях как може да се изберат ректори, посредством политически натиск, как да бъде обработен Студентският съвет, как да бъдат притиснати преподавателите, дори да има лек протест, дори да се измисли донос. Това се е случвало с ректори в страната“, заяви в ефира на Българското национално радио служебният министър на културата проф. Велислав Минеков.

 

„Дебатът загрубя. Тъжно ми е, че президентът Радев изостави утвърдения президентски език, и късният Радев прилича на ранния Борисов“, заяви по БНТ Георги Първанов, бивш лидер на БСП, който беше и президент. По-късно създаде и партия АБВ, извънпарламентарна формация./24rodopi

COMMENTS

WORDPRESS: 0