Лафовете 24: Херо Мустафа и фамилиите, които управляват България

Лафовете 24: Херо Мустафа и фамилиите, които управляват България

24rodopi.bg/Коментари Политика Няколко фамилии управляват държавата, като частна стартъп компания. На страната са нужни категорично предсрочни избори

24rodopi.bg/Коментари Политика

Няколко фамилии управляват държавата, като частна стартъп компания. На страната са нужни категорично предсрочни избори.

Това заяви депутатът от ГЕРБ и бивш спортен министър Красен Кралев пред Нова нюз.

Тази позиция на Кралев следва да включим в категорията „Различното мнение“, защото повечето актуални мнения в последните дни са в градината на властната Херо Мустафа.

Всъщност, ако бившият министър на Бойко Борисов е прав, това няма как да е убегнало на посланичката на САЩ и сред онези петима депутати, които Херо Мустафа нахрани трябва да е имало и представители на тези фамилии.

Петима нови многофункционални Местановци на закуска при Херо Мустафа.

 

„Ще положим усилие да има правителство с третия мандат. Даваме си сметка, че в следващите месеци е важно не само да има правителство, но и работещо редовно Народно събрание“, казва пред БНТ юристът Никола Минчев. Бившият председател на парламента е сочен за следващия министър-председател

Одобрен от Херо Мустафа или от онези фамилии…

„Демократична България“ или БСП трябва да получат третия мандат, за да има възможност за съставяне на правителство. Те имат добра комуникация с всеки от коалиционните партньори. Ако ИТН получат третия мандат, за нас ще бъде трудно да водим разговори с тях. Може да е имало реплики спрямо тях, но ИТН напусна правителството и доведе страната до настоящата политическа ситуация, допълва Минчев.

Излиза, че партията на Слави Трифонов е отписана. Видимо от Херо Мустафа, тъй като в групата на закусващите в посолството нямаше представител на ИТН, а не е изключено и от фамилиите, които управляват държавата, както казва бившият министър на Бойко Борисов.

 

Харесван от фамилиите, одобряван от Херо Мустафа. Това звучи като хит в кариеристични уши, като джакпот в политиката. Но пък трябва да те назначи четворната коалиция, която вече бе свалена от власт.

Назначен от повтарачи. Въобще, синергизъм /съвместно действие/ по български правила.

 

В Американското посолство консултации не е имало. Това коментира народният представител от ПГ на ГЕРБ – СДС и заместник-председател на ГЕРБ Даниел Митов в ефира на БНТ. Той отговори на въпрос какво е станало Американското посолство в България и как са минали консултациите там. „Има определено тенденция в последните години определени чисто протоколни мероприятия да се преувеличават. В посолството консултации не е имало. Ако говорим за консултации, сигурно по-интересно е било в президентството“, каза Митов.

В Американското посолство е имало протоколна закуска. „Проблемът е в говореното и по-специално на вицепремиера в оставка и министър на финансите Асен Василев. Той прояви не просто непрофесионализъм, показа пълна липса на дипломатическа хигиена. От подобни приказки като неговите на това, че някой някъде бил шушнал какво правителство трябва да се прави, тръгват и подобни конспирации. Посолствата, особено съюзническите, е нормално да се интересуват дали в България ще има правителство“, коментира Митов.

Последният цитиран става за говорител и на Херо Мустафа, и на фамилиите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0