Лафовете 24: Докато ние си мечтаем за свят без Путин и Байдън, Мика Зайкова рече „Не бойте се, ще става още по-зле“!

Лафовете 24: Докато ние си мечтаем за свят без Путин и Байдън, Мика Зайкова рече „Не бойте се, ще става още по-зле“!

24rodopi.bg/Коментари „Управляващата коалиция е твърде стабилна. Нейната стабилност се води не от преобладаващата идеологическа база, а от общите им

24rodopi.bg/Коментари

„Управляващата коалиция е твърде стабилна. Нейната стабилност се води не от преобладаващата идеологическа база, а от общите им интереси във властта. Факторът, който може да разклати мнозинството, е отвън. Т.е. войната, Северна Македония са фактори, които могат да я разклатят“, казва в интервю за всекидневника „24 часа“ Димитър Найденов – Джими.

Питате „Кой пък е Джими?“. PR експерт, анализатор, разбирач. Гледате от десетилетия политика на телевизора, а него не сте виждали!? Това само може да означава, че не е от артък многото „ози“-та и „ори“-та (от анализатори, социолози, политолози), които са на хранилки към партиите и охотно изпълняват поръчки от екрана, и не им дреме, че понякога дори си противоречат. Джими е точно обратното, човекът просто си разбира от нещата, за които говори.

Казаното от Джими не е добра новина за управляващите, защото както и 24rodopi.com пише – и градушка да ги бие 24х7, пак ще си останат на власт – но колкото повече войната в Украйна се усеща през джоба на българите, и колкото повече се осветява сделката с Европа за Северна Македония, толкова поведе се доближаваме до въпроса „Кога е най-добре да се проведат предсрочните парламентарни избори?“.

Иначе, Джими Найденов казва още: „България наистина е слабото звено в Европа и в НАТО. Има проруски партии с много голямо присъствие. Има също една трета – 32%, които подкрепят агресора…“.

 

„Нека си представим: Живот без Путин, Байдън и Зеленски“ – това заглавие се прокрадва в бързия прочит на нагъчкания с новини „Актуално“. По-коректно би било: „Да си представим живот без Путин и Байдън“. Зеленски е пълнеж, по стечение на обстоятелствата.

 

„Не се бойте, българи, и по-зле ще стане. Засега, както виждате, правителството нищо не прави, а и няма икономически ръст, с който да се компенсират дадените милиони по време на пандемията“, реди тревожно, макар и усмихнато, експертът и бивш депутат Мика Зайкова. Темата на деня – скокът на цените.

Всъщност, цените са темата на годината.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0