Лафовете 24: Бойко Борисов спи по анцуг?… Егати и „труповете“!

Лафовете 24: Бойко Борисов спи по анцуг?… Егати и „труповете“!

24rodopi.bg/Коментарите „На финала на разговора се заформи и тежък скандал между Харизанов и Инджов. Повод за него стана въпрос от водещия дали ГЕРБ

24rodopi.bg/Коментарите

„На финала на разговора се заформи и тежък скандал между Харизанов и Инджов. Повод за него стана въпрос от водещия дали ГЕРБ се страхуват от нови разследвания. „Не ми изглеждат притеснени или уплашени“, отговори Харизанов. Но бе прекъснат от Инджов, който каза „Вашият лидер спи по анцуг“. Харизанов обаче го парира: Г-н Инджов какво, по-дяволите, означава това? Какво като спи по анцунг, какъв извод трябва да си направим политически? Тъй като слабо ме интересува мъже в какви дрехи спят нощно време и предпочитам да останем на политическия терен. Дали се страхуват, всеки, който има основания, нека се страхува и няма никакъв проблем ревизиите да продължат – нека“, каза Харизанов.

Това пише агенция „Блиц“ в преразказ на тв дискусия за отминалия балотаж. В студиото на Нова тв били „герберът“ Георги Харизанов, открито подкрепящия Радев доц. Иво Инджов и журналистът-новодепесар Явор Дачков.

 

„Погребални агенти ни облъчват от екрана“, гласи заглавие-попадение на „Фрог нюз“

„Крайно време е телевизиите да помислят и за зрителите, освен за интересите си. Нека направят кастинг, а още по-добре реално допитване до аудиторията за това кои коментатори да се изявяват и да отпаднат от екран мрачните лица с гробищно излъчване. Такъв „погребален агент“ е Антоний Гълъбов, който е в състояние да ”умъртви” всеки опит за добро настроение“, пише медията и изброява доста имена на „погребални агенти“ в политиката.

Ако списъкът трябва да се продължи, и математикът на НОЩ Николай Витанов също трябва да намери място в него. За разлика от мрачната физиономия на политолога, при математика има и хорър-излъчване. Смятащият трупове се пробва оригинални лафове, заяждане и дори усмивки.

 

„Една малка революция приключи с много политически жертви. „Сцената е пълна с трупове”. Хора в оставка, някои не влязоха в парламента, бившите управляващи загубиха голяма подкрепа. Има две оптики – на победителите и на победените. Обикновено историята запомня тази на печелившите”. Това коментира социологът Андрей Райчев в предаването „Здравей, България“ на НТВ.

Само дето нищо не е вярно. Трупове няма – Корнелия Никова беше баш победителят снощи. Нищо, че подаде оставка по-рано, тя по-скоро пак ще спечели вътрешнопартийния вот през януари, защото дотогава може да се окаже вицепремиер. При Христо Иванов – същата работа, оставка на хартия, а очакване за силни позиции в изпълнителната власт. Другите от „Демократична България“ също са с оставки на хартия, но никой не иска да се откаже от парламента.

Може би Мая Манолова, но и може да се окаже сред новите управляващи.

Бойко Борисов понесе много загуби тази година, но смее ли някой в ГЕРБ да поиска оставката му. Борисов се готви да бъде нещо като Доганът на ГЕРБ.

Въобще, егати и „труповете“!

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0