Лафовете 24: Ако не ви купят гласа, идете за гъби – 35 лева е килото на манатарката!

Лафовете 24: Ако не ви купят гласа, идете за гъби – 35 лева е килото на манатарката!

24rodopi.bg/Коментари До 35 лева стигна цената на манатарката за килограм в Родопите, пишат колегите от 24smolian.com. „В момента гъбата е с много до

24rodopi.bg/Коментари

До 35 лева стигна цената на манатарката за килограм в Родопите, пишат колегите от 24smolian.com. „В момента гъбата е с много добро качество“, посочват гъбари, които само за седмица си докарали по една минимална заплата. Категорични са: Има есенна вълна – обикаляш гората за здраве, правиш пари!

Да се чудиш как още не се е появилО на телевизора Първанкото Райчева (събирателен образ на българската социология) с прозрението, че след като вътрешният министър Бойко Рашков удря всеки ден търговците на изборни гласове, на сметка е да се тръгне из гората. Купувачът този път май няма да дойде на гости.

 

Скуката при политиците продължава. Много обиди, никакво творчество. Даже няма чуваемост. Плюеш, плюеш, плюеш… Как да ги цитираш!? Само Йордан Цонев от ДПС се напъва за оригиналност: „Сарайският модел е моделът, който докара демокрацията в България“.

Излязъл Цонев от студиото, включил телефона си и без да отделя поглед от екрана му, трепетно занареждал: „Шефе, обади се! Хайде, шефе, оцени ме!“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0