Лъчезар Котев: Сигурен съм, че „Арда“ ще постигне целите, които са поставени. Стискам палци!

24rodopi.bg/Спорт Лъчезар Котев бе продаден преди няколко дни от "Арда" на руския "Химки". Талантливият млад фугболист вече изигра две контролни срещ

24rodopi.bg/Спорт

Лъчезар Котев бе продаден преди няколко дни от „Арда“ на руския „Химки“. Талантливият млад фугболист вече изигра две контролни срещи с новия си отбор, който е на подготовка в Анталия. Часове след победата на „Арда“ над „Септември“ при подновяването на efbet лига, Котев даде интервю, което ни е предоставено от кърджалийския футболен клуб.
 
Лъчо здравей, как си вече в новия отбор?
– Здравейте. Първо искам да поздравя всички мои бивши съотборници с победата, която бе много важна на старта. Иначе съм добре, всичко е наред приеха ме добре в новия отбор и се надявам за в бъдеще да постигнем много успехи.
Изигра вече два мача с екипа на „Химки“, как ти се струва отборът?
– Да изиграх вече две контроли, отборът се гради в момента, тъй като сме доста нови момчета и целта е оцеляване в елита, и първите ми впечатления са, че ще успеем да я постигнем.
Твоят трансфер от „Арда“ доста се коментира както от феновете, така и от специалисти. Липсва ли ти вече отбора и града?
– Да със сигурност ми липсват както отборът, така и градът, тъй като прекарах не малко време в Кърджали, но понякога кариерата изисква да се правят жертви в преследване на по-голяма цел.
С какво чувства се раздели?
– Разделям се с много добри и топли чувства с всички свързани с „Арда“, и с града като цяло, получих стотици съобщения от фенове, и приятели, което ме трогна определено.
Успя ли да проследиш победата над „Септември“?
– Да изгледах целия мач, мисля че отборът не показа целия си потенциал, но в случая важни бяха трите точки, с оглед на времето и терените в първите кръгове винаги е важно да вземеш трите точки без значение с каква игра.
На кой искаш да благодариш?
– Естествено искам първо да благодаря на ръководството на „Арда“, както шефовете, на треньорите, така и спортния директор, че ми дадоха тази възможност да се развивам, и чрез този мой трансфер се надявам да съм се отблагодарил. Искам да благодаря на всички момчета, с които играх в клуба и преживяхме страхотни емоции и победи, също така на феновете, които от първия ден бяха до мен и мисля, че им се отплатих на терена. Сигурен съм, че ще „Арда“ постигне целите, които са поставени. Стискам палци! 

COMMENTS

WORDPRESS: 0