Кутия за писма на базара, а от 18-ти Дядо Коледа раздава подаръците

Кутия за писма до Дядо Коледа ще бъде поставена край къщичките на Коледния базар в Кърджали. По този начин децата ще могат да изпратят своите послания

Кутия за писма до Дядо Коледа ще бъде поставена край къщичките на Коледния базар в Кърджали. По този начин децата ще могат да изпратят своите послания до добрия старец. От 18 до 23 декември Дядо Коледа за два часа, от 16 до 18 часа, ще раздава подаръците до коледната елха, за които децата и родителите им са пускали писма дотогава. Това съобщи Ширин Сюлейман, директор на дирекция „Хуманитарни дейности” в Общинската администрация.

По думите й, до 23 декември в една от къщичките на коледния базар детските градини, училищата и социалните домове в Кърджали ще могат да излагат свои ръчно изработени коледни изделия. Те ще се продават с благотворителна цел като всяка институция сама ще преценява към каква благотворителна кауза да ги насочи.

Детските градини, учебните заведения и социалните домове ще могат да излагат по график изработените от тях коледни изделия.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0