Късо подпали „Форд“, 55 дка площи в пламъци (видео)

24rodopi.bg/Полицейски Лек автомобил „Форд“ се запалил по пътя за село Слънчоглед около 12,30 часа на 2 октомври, потвърдиха новината на 24rodopi.c

24rodopi.bg/Полицейски

Лек автомобил „Форд“ се запалил по пътя за село Слънчоглед около 12,30 часа на 2 октомври, потвърдиха новината на 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР. Няма пострадали. Екип на пожарната служба в Джебел потушил огъня, причинен от късо съединение в електрическата система.

Около 12,30 часа в неделя в землището на село Бял извор пламнали сухи треви и храсти, като огънят обхванал около 50 декара площ. Екип на службата в Ардино, подпомогнат от петима местни жители, локализирал и загасил пожара, възникнал вследствие на небрежна работа с огън. Благодарение на бързата намеса на огнеборците, пламъците били загасени, преди да стигнат до 3 сгради.

8 пожарникари от службата в Кърджали потушили горяща горска постеля в землището на село Македонци. Два екипа на РСПБЗН-Джебел загасили около 5 декара запалена горска постеля в землището на село Ридино. Не са нанесени щети.

Екип от службата в Кърджали отстранил паднало дърво на ул.“Мара Михайлова“ в областния град след подаден сигнал в неделя в 16,50 часа./24rodopi

COMMENTS

WORDPRESS: 0