Кучето Теди е намерено мъртво пред кърджалийския „Кауфланд“, спасителите на Лъки-Иван оборудват образователна линейка

Кучето Теди е намерено мъртво пред кърджалийския „Кауфланд“, спасителите на Лъки-Иван оборудват образователна линейка

Eмил Атанасов/24rodopi.bg/Читател-редакция Кучето Теди е намерено мъртво пред Кауфланд в Кърджали, съобщават читатели в "Кърджали днес", а Фондация "

Eмил Атанасов/24rodopi.bg/Читател-редакция

Кучето Теди е намерено мъртво пред Кауфланд в Кърджали, съобщават читатели в „Кърджали днес“, а Фондация „Animal Hope Bulgaria“-Казанлък, която се грижи за бездомни и тежкоболни кучета и котки и излекува прегазеното от влак край Кърджали куче Лъки-Иван, се сдоби с образователна линейка.

„Мечтаният автомобил вече е при нас. Има няколко довършителни работи, които да се свършат, за да я пригоди за нашите цели, но ще стане. Отново ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на всички дарители!“, заяви шефката на фондацията Ивелина Недкова.

„Започвам борбата за набавяне на оборудването. Много ми се иска да имаме апарат за кръвни изследвания (по-голямата част от селски кучета никога не са посещавали лекар, да не говорим за кръвни изследвания). Ще се радвам ако някоя ветеринарна клиника подменя нещо от своите апарати и ни подари в името на каузата. Ще разчитам също и на дарения от съпричастни хора“, допълни тя.

COMMENTS

WORDPRESS: 0