Куче обърна кола в канавка, водачката: Благодаря на полицаите, които ми помогнаха!

24rodopi.bg/Регион Благодарствено писмо до началника на РУ-Кирково е изпратила Валерия Кръстева от Кърджали, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

24rodopi.bg/Регион

Благодарствено писмо до началника на РУ-Кирково е изпратила Валерия Кръстева от Кърджали, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Като водач на автомобил жената претърпяла пътнотранспортно произшествие на 31 август преди ГКПП „Маказа“ вследствие на внезапно изскочило куче на пътното платно. Водачката успяла да предпази животното, но загубила контрол над управлението и се преобърнала в канавка. След подаден сигнал на тел.112 на мястото на катастрофата пристигнали полицейските служители от РУ-Кирково Асен Кирков и Красимир Ваклинов, а минути по-късно се присъединили Митко Чолаков и Веселин Мъсърлиев. „Няма да забравя тяхното внимание, подкрепа, съпричастност и човечност в този момент, което ми помогна да преодолея шока от случилото се“, пише г-жа Кръстева. „Трябва да се гордеете, че в редиците Ви има истински професионалисти и преди всичко хора. Всички правим грешки, наказуем сме за това, но професионалното поведение, съчетано с човешко отношение, ме подтикна да изразя своята огромна благодарност към тези хора и Ваши подчинени“, пише авторката.

Снимката е илюстративна

COMMENTS

WORDPRESS: 0