Крумовградчани питат: Защо няма нито един одобрен проект за саниране в нашия град?

Крумовградчани питат: Защо няма нито един одобрен проект за саниране в нашия град?

24rodopi.bg/Регион Народният представител от ДПС Елван Гюркаш се срещна с жители на община Крумовград по време на приемния си ден, съобщават от Облас

24rodopi.bg/Регион

Народният представител от ДПС Елван Гюркаш се срещна с жители на община Крумовград по време на приемния си ден, съобщават от Областния съвет на партията

Местните хора търсят съдействие по различни казуси.

Бяха поставени въпроси, свързани с възможността за определяне на минимален необлагаем доход на земеделските производители, което ще е от полза за дребните стопанства. Имаше и питане защо НОИ не признава осигурителните вноски на земеделските производители с дългогодишна регистрация  без прекъсване – над 10 години, и защо при условие че не се признават осигурителните вноски, внесените суми не се възстановяват?

Те алармираха и за дисбаланса в одобрените за саниране сгради в общините. Крумовград е сред многото градове в България без нито един одобрен проект по програмата за енергийна ефективност.

Елван Гюркаш пое ангажимент да запознае Парламентарната група на ДПС с проблемите, както и да бъдат инициирани срещи за търсене на решение.

COMMENTS

WORDPRESS: 0