Крадецът Стефан К. обира клиенти в ресторанти край Босфора…

24rodopi.bg/Криминале Българският гражданин Стефан К. е заловен да обира клиенти в истанбулски ресторанти. По време на разследването е установено,

24rodopi.bg/Криминале

Българският гражданин Стефан К. е заловен да обира клиенти в истанбулски ресторанти. По време на разследването е установено, че той се подвизава край Босфора от началото на годината и е оставил без пари и ценности близо десет посетители.

За разследването за инциденти с кражби в ресторанти съобщават турски медии, които описват в детайли последното престъпление на Стефан в район „Фатих“. Обявен за издирване е негов съучастник.

Стефан крадял от връхни дрехи и чанти, които клиентите оставяли на облегалките на столовете си. „От записите на камерите се вижда, че заподозреният е хладнокръвен. След като изпразва джобовете на седящия зад него или вземе ценното от чантата, той плаща сметката и напуска заведението“, пише агенция ИХА.

52-годишният Стефан е откраднал 5 100 долара от И. A. на 5 януари 2024 г. На 13 януари си тръгнал с 1 850 лири и 150 евро от заведение в „Зейтинбурну“, същия ден задигнал от Ф. Х. в „Бейоглу“ 3 800 лири и 450 евро.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0