„Ковид броячът“ Витята „изяде хляба“ на „военните кореспонденти“: Само американските ядрени ракети могат да спрат това…

24rodopi.bg/Коментари В света се води яка информационна война относно това, което се случва в Украйна. Там са командировани от така наречените „военн

24rodopi.bg/Коментари

В света се води яка информационна война относно това, което се случва в Украйна. Там са командировани от така наречените „военни кореспонденти“. Това репортери на БГ телевизии, които са далеч от военните събития. Стоят предимно на границата и броят бежанците.

Но и България има своя уникален принос в отразяването на войната. От телевизора бисери от рода на „Русия иска да превземе Киев“ „ковид ясновидката Николай Витанов. Човекът от НОЩ-та, който за януари и февруари ни обещаваше апокалипсис, десетки хиляди новозаразени на ден и куп още стряскащи видения. В 80 на сто от нещата, които изрича математикът по отношение на COVID-19 се оказаха „нямате на китайски боб“. Поради тази причина айлякчиите се бъзикат с него в интернет форуми и социални мрежи.

Уважаема д-р Цветеслава Гълъбова, това е военният анализ на „ковид брояча“ Николай Витанов – Витята:

„Украинската армия се бие храбро, колкото може. Няма да бъде пречупена лесно – нито е малка, нито е зле въоръжена. Но логиката на войната е безмилостна – щом цивилното население напусне Киев, той се очаква да бъде щурмуван. Не виждам какво може да спре това. Само американските ядрени ракети могат да спрат това. Но така американците поднасят на тепсия на Китай отбранителните си линии в Тихия океан и за десерт – Тайван. Затова няма да го направят. Разчита се на това, украинската армия да поизтощи руската и после при преговорите за мир да се запази Украйна като държава…“.

И още:

„Ще кажете, защо се занимавам и с това. Знаете, че имам собствени модели на военни действия“.

Аий, майкооо, да не чуват! 

COMMENTS

WORDPRESS: 0