Костадинов видя как ще изглежда новото правителство през американското посолство и припомни бягството на Местан при турския посланик

24rodopi.bg/Политика Санкциите „Магнитски“ имат за цел да повлияят върху резултатите от предстоящите избори за парламент у нас. Това заяви лидерът на

24rodopi.bg/Политика

Санкциите „Магнитски“ имат за цел да повлияят върху резултатите от предстоящите избори за парламент у нас. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в сутрешния блок на бтв, правейки връзка между честото влизане на Бойко Борисов в американското посолство и бягството на Лютви Местан при турския посланик в София.

„Не знам дали ще се отразят на изборите, но те очевидно са направени с тази цел. Натиска срещу ГЕРБ е очеваден. Идеята е с удрянето на дясната ръка на Борисов – Влади Горанов, да се даде ясен сигнал на Борисов, че той трябва да направи коалиция с Доносническа България и Продължаваме промяната. Самият Борисов призна, че за пет дни три пъти е бил привикан в американското посолство, то е единственото посолство, може би с изключение на турското, където се скри Лютви Местан“, каза лидерът на „Възраждане“.

„Очевидно е, че има натиск за съставяне на такова правителството и това има цел – да има стабилно правителство с една единствена идея – да се даде една легитимна основа за включването на България във войната в Украйна“, добави Костадинов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0