Кошмар! 6 часа прави в автобус, едно място се продава на няколко души!

Кошмар! 6 часа прави в автобус, едно място се продава на няколко души!

24rodopi.bg/Общество Шест часа прави в автобус, защото едно място е продадено на няколко души. Кошмарно пътуване от Варна до Родопите, за което сигна

24rodopi.bg/Общество

Шест часа прави в автобус, защото едно място е продадено на няколко души. Кошмарно пътуване от Варна до Родопите, за което сигнализираха читатели на 24rodopi.com.

„Страшно възмутени и разочаровани сме от транспортната фирма „Кристал“, която е от региона. На 9 септември трябваше да пътуваме по линия от Варна до Златоград. С предварителна резервация си закупихме билети за места 37 и 38. Оказва се обаче, че автобусът е 20-местен. Накараха ни да станем, въпреки билетите, за да могат други хора да седнат. Едно място се продава на няколко души. Шестима останахме прави при 6-часовото пътуване. Отношението на водача бе грубо. На трите места при него бяха настанени трима души, сред които малко дете. В един момент се разнесе нетърпима миризма на нафта, на някои хора им прилоша. Това бе едно кошмарно пътуване. За жалост не се случва за първи път. Целта им е ясна-да се вземат парите на хората, а как ще пътуват от фирмата не се интересуват“, разказа в писмо до екипа ни възмутен пътник по линията.

COMMENTS

WORDPRESS: 0