Консултации при Радев, правителство при… Херо Мустафа?!

Консултации при Радев, правителство при… Херо Мустафа?!

24rodopi.bg/Коментари Текат консултациите при президента Румен Радев преди връчването на третия мандат за съставяне на правителство в рамките на този

24rodopi.bg/Коментари

Текат консултациите при президента Румен Радев преди връчването на третия мандат за съставяне на правителство в рамките на този парламент. И докато това става, изтече информация, че депутати от различни партии по същото време са били поканени на закуска в посолството на САЩ. Естествено, не са отказали на предложението на Херо Мустафа.

Как да се възприеме това?! Проява на учтивост преди дипломатът да напусне страната? Не. Защото, ако същото се бе случило в руското посолство, знаете какво щеше да настане, какъв вой до небесата. Но и няма как Митрофанова да кани когото и да било. Целият персонал бе изгонен, барабар шофьорите. Та сега няма кой едно кафе да поднесе.

Изказване на Асен Василев: Инструкции от посолства не приемаме, независимо какви са. Поводът-на два от коалиционните партньори на „Продължаваме промяната“ е било подшушвано отвън за евентуално взаимодействие между ПП и ГЕРБ на база евроатлантически ценности…

Всичко, всичко ужасяващо започва да прилича на безпрецедентно вмешателство във вътрешната политика на страната. На тотална загуба на суверенитет и превръщането ни окончателно в… колония.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0