Кой ще води „Сините от Кърджали“ през новия сезон? Николай Киров и шефовете на „Арда“ решават днес

24rodopi.bg/Спорт Днес е важният разговор на старши треньора на „Арда“ Николай Киров с ръководството на клуба по основната тема: Кой йщещ води „Синит

24rodopi.bg/Спорт

Днес е важният разговор на старши треньора на „Арда“ Николай Киров с ръководството на клуба по основната тема: Кой йщещ води „Сините от Кърджали“ през новия сезон?

Това стана ясно от коментара на Киров след победата на „Арда“ с 1:0 срещу „Ботев“ в Пловдив в последния кръг, която не беше достатъчна за класирането на отбора на бараж за определяне на последния български представител в евротурнирите.

“Не мога да не бъда доволен. В плейофите се представихме доста добре и завършваме без загуба. Проблемът бе, че трябваше да наваксваме доста точки. Това бе доста трудно и заради малкия брой мачове. Видя се израстване на отбора. Мисля, че свършихме добра работа“, отбеляза Киров и отговори на репортерски въпрос дали ще остане в клуба.

„Не сме коментирали нещата с ръководството дали аз ще водя отбора през новия сезон. Вероятно утре ще говорим. Бях се зарекъл, че няма да поемам отбор в движение, тъй като е важно сам да направиш селекция и подготовка, но когато се обадиха от „Арда“ нямаше как да не направя компромис. Поех тима в труден момент, но мисля, че постигнахме напредък. Не мога да не съм доволен от това, което направихме като екип за тима”, каза Киров.

Припомняме, че Киров, който изведе „Арда“ до финал за Купата на България, се завърна в Кърджали в края на февруари, заемайки мястото на Александър Тунчев.

COMMENTS

WORDPRESS: 0