Когато Доган каже „драги“,… очаквайте новини

24rodopi.com/Коментари/Общество Той е „енциклопедията“ на ДПС в „бастиона“. Помни факти и събития, като "депесарска библиотека" е, а и спори като фут

24rodopi.com/Коментари/Общество

Той е „енциклопедията“ на ДПС в „бастиона“. Помни факти и събития, като „депесарска библиотека“ е, а и спори като футболен фен за любимия си отбор.
За първи път в медия го цитираха преди много години, когато тури точка на спора защо нямало българи в кърджалийската структура на ДПС.
„Има. Даже се спори кой е първият член-етнически българин: Журналистът или текстилният бос. Истината е в папката на г-н Сейфи Неджиб (тогавашен партиен лидер – б. р.)“, разкри тогава „всичкознаещият“ по темата „ДПС“.
По-късно „отвори“ очите на чакащите Доган репортери, че Сокола е имал среща под голямото дърво до читалището в Кърджали, и тя ще бъде най-разочароващото нещо от десетките му идвания в града край Арда.
И т. н., и т.н., този човек знае и помни много.
Той вчера изненада редакцията на 24rodopi.com с питанка:

Защо никой не анализира честитката от Ахмед Доган за рождения ден на Мустафа Карадайъ? Когато Доган каже „драги“, очаквайте новини. Върнете старите ленти, поразпитайте по-видните депесари, и ще разберете.

 
Когато Доган каже „драги“,… очаквайте новини!
Звучи като най-кратък анализ от „енциклопедия“ на ДПС.
Търпение му е майката.
 
 
Доган със специален поздрав за рождения ден на Карадайъ: Знам, че го можеш! – четете тук
Кометарът:
Доган излезе от дълга политическа естивация*, игра силно с Филиз, постла килимче към върха на своите и… очаквайте неочакваното – четете тук

COMMENTS

WORDPRESS: 0