Кметът на Кърджали: Пожелах на Оги късмет и успех на ринга за постигане на мечтата му – спечелване на квота за олимпиадата в Париж!

24rodopi.bg/Спорт „Говорихме за таланта, търпението, трудолюбието и постоянството, които са изключително важни и  определящи  по пътя към върха“, отб

24rodopi.bg/Спорт

„Говорихме за таланта, търпението, трудолюбието и постоянството, които са изключително важни и  определящи  по пътя към върха“, отбеляза кметът на Кърджали Ерол Мюмюн след като прие Ергюнал Сабри – Оги, който се завърна с бронзов медал в категория 48 кг от Европейското първенство в Белград.

„Поздравих най-добрия състезател на „Арда бокс“ за отличното представяне и доброто постижение и за това, че за пореден път прослави името на Кърджали и България“, допълни кметът.

Звездата на бокса в Кърджали Оги вече има осем спечелени медали от европейски първенства, 3 от тях – златни. Той е първият европейски шампион по бокс от Кърджали.

„Оги сподели, че му предстои най-тежката битка на годината, тъй като ще се състезава в по-горна категория –  51 кг.  На 7 май той заминава на подготовка в Тайланд. Предстои му участие в европейските квалификации, които ще започнат на 20 май.

Пожелах на Оги късмет и успех на ринга за постигане на мечтата му – спечелване на квота за олимпиадата в Париж. Нашето “златно“ момче го заслужава. Бъди силен и вярвай в себе си, Оги!  Кърджали ще бъде с теб!“, подчерта кметът.

COMMENTS

WORDPRESS: 0