Кметът на Ардино поздрави християните преди Великден

Кметът на Ардино поздрави християните преди Великден

24rodopi.bg/Регион Поздравителен адрес до Църковното настоятелство на православния храм „Свети Архангел Михаил“ в Ардино изпратиха кметът на общината

24rodopi.bg/Регион

Поздравителен адрес до Църковното настоятелство на православния храм „Свети Архангел Михаил“ в Ардино изпратиха кметът на общината инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям. Поздравлението е по повод Великден.

„След двегодишни ограничения от пандемията, свързана с COVID-19, отново сме в навечерието на най-светлия празник на християните – Великден! Нека тези светли дни да изпълнят сърцата с радост, нови надежди и успехи! От името на ръководството на Община Ардино и от наше име Ви поздравяваме най-сърдечно с Великденските празници!“, се казва в поздравителния адрес.

Емилия Газенова, член на Църковното настоятелство към храм „Св. Архангел Михаил”, благодари на общинското ръководство за уважението, вниманието, за съпричастността към нуждите на християните в Ардино. Тя поздрави всички християни, като пожела здраве и светли Великденски празници. Поздрави също и всички мюсюлмани с предстоящия Рамазан Байрам, като пожела здраве и благоденствие на тях и семействата им.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

COMMENTS

WORDPRESS: 0