Кюрди са убили бръснаря Тунджай в Копенхаген! Тийнейджърът застанал между килърите и „патрона“ си

Кюрди са убили бръснаря Тунджай в Копенхаген! Тийнейджърът застанал между килърите и „патрона“ си

24rodopi.com/Темата+ Кюрди от Ирак, които са шведски граждани, са убийците на 17-годишния Тунджай Е. от Кърджали, който чиракувал в бръснарница в К

24rodopi.com/Темата+

Кюрди от Ирак, които са шведски граждани, са убийците на 17-годишния Тунджай Е. от Кърджали, който чиракувал в бръснарница в Копенхаген.
Както вече 24rodopi.com писа, тийнейджърът бил прострелян вчера, а снощи е издъхнал от тежките рани в клиника в датската столица.
Собственикът на бръснарския салон също е от кюрдски произход.
„Двама кюрди дошли да убият собственика на бръснарския салон, в който работеше Тунджай. Вместо да се скрие, той застанал между убийците и „патрона си“. Вероятно мислел, че срещу него няма да стрелят и ще даде шанс на „патрона“ си да избяга. Бил прострелян във врата“, разказаха пред 24rodopi.com близкия на убития тийнейджър.
Информацията от полицията в Копенхаген е оскъдна. Трима са били простреляните вчера, като се проверява връзка с убийство в друга част на датската столица – Норебро, предния ден, за което са задържани двама шведски граждани.
Късно вчера убийците на Тунджай били задържани, гласи неофициалната информация.
„Тунджай научи занаята от приятеля си Ахмед в Кърджали и реши да отиде да печели пари в Копенхаген, където от години е баща му Ердинч“, поясняват близките.
Само преди седмица Тунджай казал на майка си, че не е доволен от заплащането и смята да се върне в България.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0