Киро, Бойко, Христо… един неразделен клас на Херо Мустафа

Киро, Бойко, Христо… един неразделен клас на Херо Мустафа

24rodopi.bg/Коментари/Политика „Отиването на избори в момента е по-страшно даже от това ГЕРБ да управлява”, заяви по БНТ председателят на парламентар

24rodopi.bg/Коментари/Политика

„Отиването на избори в момента е по-страшно даже от това ГЕРБ да управлява”, заяви по БНТ председателят на парламентарната група на ”БСП за България” Георги Свиленски.

И за Бойко Борисов отиването на избори е страшно.

Най-страшно е за Христо Иванов и компания, защото дружинката “Демократична България“ може и да не види парламента при евентуални предсрочни избори.

И за да излезе сборът, необходим да даде поправителен живот на четворната коалиция, три социологически агенции обясняват на “Има такъв народ“ като на ученици с ограничени умствени възможности, че ако не подкрепят правителството на БСП, ще останат на улицата след изборите за парламент.

Че Кирил Петков, Христо Иванов и Бойко Борисов се държат като… един неразделен клас на Херо Мустафа, това е видимо. И не от онова утро, когато Борисов стана по първи петли, за да призове Кирил Петков сакън да не направи стъпка назад относно изгонените руски дипломати.

Новината е, че на 18 юли Корнелия Нинова записа в неразделния клас на американската посланичка и Георги Свиленски.

А такъв мерак имаше за избори година назад, че и две. Протести и думата на площада. Всички партийни лидери ги наобикаляха периодично, осъзнавайки, че тези хора там ще им отворят вратите към властта. И сега разбират, че същите тези хора може и да ги оставят далеч от масата. За коалиционни преговори, някой да не си помисли, че за софра иде реч.

И в момента същите вкупом обясняват, че изборите са някакво зло, служебен кабинет също, а именно предишните им проправиха пътя. Та някои дори бяха и служебни министри. Да е зло, колко да е зло?!

Страхът идва от народа. И затова ще се стиска до последно. А и повелята на онова матине в US посолството е била такава. Бъдете сигурни. За да се отклони вниманието от едното, ще помогне и ковидът. Вече тръгна. Задействан в синхрон с онази поява на професорката Радка, която заобяснява преди време кога точно щял да бъде поредният пик на поредната вълна.

 

Припомнете си: Новите Местановци

COMMENTS

WORDPRESS: 0