Кирил Петков говори за Пеевски почти като Ердоган!? Грешните говорители на ДП  вредят на ДПС

Кирил Петков говори за Пеевски почти като Ердоган!? Грешните говорители на ДП вредят на ДПС

„Имах интересен разговор с депутат от ДПС, казаха ми Кире, харесваме твоите политики, но ние не харесваме, че си срещу Пеевски“, разкрива в сутрешен т

„Имах интересен разговор с депутат от ДПС, казаха ми Кире, харесваме твоите политики, но ние не харесваме, че си срещу Пеевски“, разкрива в сутрешен телевизионен блок бившият служебен министър и учредител на коалицията „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.
Харвардският възпитаник продължава: „Аз му казах, че не го харесвам, защото този човек, според мен, е източвал част от държавните пари за много години назад. Не мога да ви го кажа с точни примери, но ако ДПС иска да защитава някакви интереси на българските турци, да се фокусират върху тях“.

Какво се случва? Новобранецът в политиката матира с три хода депутат от ДПС, вероятно от квотата на Делян Пеевски (ДП).

Кирил Петков говори по темата почти като Реджеп Тайип Ердоган, без да е пил кафе с турски президент (важни са етническите турци… и т. н.)!?

 

Харесваме твоите политики, ама не харесваме, че си срещу Пеевски!

Все едно Мустафа Карадайъ да те поведе към някое турско село, да кажеш нещо пред тези, които ти осигуряват с гласовете депутатската заплата, лимузината с подгряващите дупето седалки… дават ти живот, за който не си и мечтал. И ти излизаш пред турците и редиш същите глупости като към Кирил Петков: „Вижте сега, приятели амуджи, вие все някак ще се оправите, ама за нас е важно да оправим Делян Пеевски!?“.

Да, точно така е. Същото – каквото пред Кирил Петков, това е пред избирателите на ДПС. 1:1.

1.Пеевски;

2.Етническите турци.

Грешно подреждане. Сбъркано.

 

До края на изборния ден на 11 юли имаше партия на етническите турци. От 12 юли сякаш ДПС е партия на Делян Пеевски. Така излиза от поведението на пеевските представители в София и Брюксел. Грешните говорители на ДП вредят на ДПС.

Дошло е време Ахмед Доган да дърпа уши и да тегли шутове за аматьорски изпълнения.

 

Да участваш в партиен форум онлайн, е като да гледаш важен мач на любимия отбор по телевизията – иска ти се да изразиш мнение, дори с псуване, ама само жена ти те чува.

Днес Централният съвет на ДПС ще заседава дистанционно. Форматът ни за градивна критика става, ни за телепатично предаване на информация. Въпреки, че морфичният резонанс на Ахмед Доган е в „изолация“, почетният председател трябва да даде знаци чрез Карадайъ на своите, че в „необичайната“ за партията роля не може да се използват прийоми като от обиден балансьор.

Ако не днес, то при подреждането на листите – със сигурност.

Нико Ников, 24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0