Кирил Петков: Бойко Борисов трябва да се пенсионира от политиката, носи вреди на България, в Брюксел не му вярват

Кирил Петков: Бойко Борисов трябва да се пенсионира от политиката, носи вреди на България, в Брюксел не му вярват

24rodopi.bg/Политика Бойко Борисов трябва да се пенсионира от политиката, да си ходи. В момента той спира не само България, но и ГЕРБ. Реално ГЕРБ

24rodopi.bg/Политика

Бойко Борисов трябва да се пенсионира от политиката, да си ходи. В момента той спира не само България, но и ГЕРБ. Реално ГЕРБ не може да се реформира, защото има един човек, който се е запънал, защото го е страх.

Това каза в сутрешния блок на Нова тв лидерът на „Продължаваме Промяната“ /ПП/ и бивш министър-председател Кирил Петков. Според него ГЕРБ начело с Борисов не може да постигне целите, които са си поставили от ПП.

„Дори и в Европа европейските лидери ми казваха: „Борисов трябва да се пенсионира. Една от причините, поради която не ви пускаме в Шенген, е случайно Борисов да не влезе отново в управлението. Ние не му вярваме на този човек“. Това ми го каза един от министър-председателите на масата в Брюксел“, разказа Петков.

Според него всеки един политик трябва да знае кога е правилното време да се оттегли, а по думите му времето на Борисов отдавна е минало.

Кирил Петков добави, че Борисов знае, че при работеща съдебна система отива в затвора.

Дали ПП и „Демократична България“ ще се явят на парламентарните избори на 2 октомври заедно, това зависело от резултатите от проучване на общественото мнение, което се провеждало в момента.

COMMENTS

WORDPRESS: 0