Къси, но значими: С панелки бием Испания по цени на имоти, а на избори… „ще сме разбити помежду си!“

24rodopi.bg/Общество „Най-големият проблем е, че стигнахме до там да разделят гражданите на правилни и неправилни. Ако подкрепяш правилната партия -

24rodopi.bg/Общество

Най-големият проблем е, че стигнахме до там да разделят гражданите на правилни и неправилни. Ако подкрепяш правилната партия – си добър, а ако не – си неправилен гражданин. Нещата не може да продължат така. Не може да допуснем МС да е нещо средно между стажантска програма и туристическа агенция“.

Това заяви Томислав Дончев на Национално съвещание на ГЕРБ, на което предстои да се представи проект за Споразумение за съвместно управление между коалиция ГЕРБ-СДС и коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) до края на мандата на 49-ото Народно събрание. 

„Усещам какво ви е настроението и ако ви накарам да вдигнете ръце да идем на предсрочни избори, знам какво ще направите. Но има няколко теми, по които няма да можете да ми дадете отговор. Партията ни е мила, но държавата е пред всичко. Само преди 2 дни, на 3 март, държавата показа едно огромно разделение. Ние, като партия, спасихме 3 март. От ПП-ДБ никой не се появи. Там се появиха националистическите партии, а от другата страна останахме ние, ПП-ДБ и ДПС. Сиреч от първоначалното разделение се появи вече едно ново, силно разделение в обществото.

Отивайки на избори трябва да сме на ясно, че ще се разтроим, защото и ние като евроатлантическа коалиция ще сме разбити помежду си, а като отделни, ще сме много по-слаби в битката за геополитическа ориентираност на България“, заяви на форума пък Бойко Борисов.

 

Министър-председателят Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел ще се срещнат с лидера на беларуската опозиция Светлана Тихановска.

Срещата е днес в Министерския съвет.

 

Панелките у нас бият по скъпотия луксозните имоти в испанските топкурорти.

Хит в момента са апартаментите в Аликанте, като цените им започват от 59 000 евро за тристаен. Имаме голям интерес не само от испанци, а и от чужденци. За инвестиции там се оглеждат и българи. По-луксозните предложения в Аликанте вървят около 200 000 евро. За сравнение у нас за същите пари може да си купите обзаведена тристайна панелка в столичния квартал „Надежда“. Около 200 000 евро вървят апартаментите с по две спални, всекидневна, кухня и баня в северните квартали, като високата цена обикновено се оправдава с основен ремонт и прилично обзавеждане.

В по-желаните квартали на София като „Лозенец“ и „Изгрев“ например имотите с по две спални и обзавеждане се продават за по половин милион евро.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0