Кърджалийският депутат на ИТН напусна партията на Слави Трифонов

Кърджалийският депутат на ИТН напусна партията на Слави Трифонов

24rodopi.bg/Политика Народният представител на „Има такъв народ“ (ИТН) от 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район в 46-ото Народно събрание

24rodopi.bg/Политика

Народният представител на „Има такъв народ“ (ИТН) от 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район в 46-ото Народно събрание – Георги Чепишев, напусна партията на Слави Трифонов.

„Мижав интерес от страна на суверена към ИТН. Доста талант се изисква да се срутиш за по-малко от година от лидера с най-голямо доверие до най-мразения човек с близо 62% недоверие. В днешния ден закопаването на остатъците от партията ще продължи с пълна сила. А колко хора повярваха и подкрепиха каузата на ИТН за нов модел на управление. Но да е ясно за всички, за Трифонов, хората нямат никакво значение, има значение само огромното му его и бизнес интересите му. Оръженосецът му всеки ден чупи глупомера и упражнява аграрния си изказ от трибуната на НС. Време е агонията да приключи“, коментира във Фейсбук Георги Чепишев.

ИТН спечели депутатски мандат в Кърджали на изборите, които се проведоха на 11 юли 2021 година. Тогава за партията в региона гласуваха 6 389 души, а ИТН стана първа сила в областния град.

Припомняме, че друг активист на ИТН в Кърджали – Никола Стоев, също напусна партията на Трифонов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0