Кърджалийска радост в 93-ата минута: “Арда“ победи „Славия“ (обновена)

Кърджалийска радост в 93-ата минута: “Арда“ победи „Славия“ (обновена)

24rodopi.bg/Спорт „Арда“ и „Славия“ излязоха в битка „Кой повече заслужава да е в Топ 6“ в мач от осмия кръг в Ефбет лига. Късметът на стадиона в кър

24rodopi.bg/Спорт

„Арда“ и „Славия“ излязоха в битка „Кой повече заслужава да е в Топ 6“ в мач от осмия кръг в Ефбет лига. Късметът на стадиона в кърджалийския парк “Простор” бе на страната на домакините, които ликуваха в 93–ата минута.

Срещата ще се запомни със ситуация в 4-ата минута, когато топката се върна от лявата греда на домакинската врата. Ахмедов от гостите пръв стигна до топката и последва сблъсък със стража на “Сините от Кърджали” Анатолий Господинов. Реферът отсъди дузпа, но след 5-минутно ВАР-разглеждане на ситуацията, отмени наказателния удар, като вдигна жълт картон на Ахмедов за симулация.

Най-красивият момент бе в продължението на мача, когато влизлият в 69-ата минута Иван Тилев вкара гол за “Арда” от пряк свободен удар. 1:0 и “Сините от Кърджали” временно заемат трето място в класирането.

„Арда“: Анатолий Господинов, Умар Сако, Пламен Крачунов, Милен Желев, Тонислав Йорданов (78-Александър Георгиев), Светослав Ковачев, Иван Коконов (69-Иван Тилев), Деян Лозев (78-Ласана Ндиае), Христо Иванов (69-Жозе Жуниор), Илия Юруков (87-Ел Тетах) и Лъчезар Котев.

Снимка: Гюнер Шюкри

Венци Стефанов: Престъпление в Кърджали – четете тук

COMMENTS

WORDPRESS: 0