Кърджалиец с най-емоционалната политическа реч на деня: Г-н премиер, качвайте се отново на коня!

Кърджалиец с най-емоционалната политическа реч на деня: Г-н премиер, качвайте се отново на коня!

24rodopi.bg/Политика „Г-н премиер, качвайте се отново на коня, управленския кон, поемайте си партията – и я поведете там, където тя трябва да бъде“,

24rodopi.bg/Политика

„Г-н премиер, качвайте се отново на коня, управленския кон, поемайте си партията – и я поведете там, където тя трябва да бъде“, с тези думи се обърна към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов Вежди Рашидов.

Най-емоционалната политическа реч днес беше изнесена от почетния гражданин на Кърджали по време на VII Национално събрание на партията.

Вежди Рашидов сподели, че 15 години е бил до премиера Борисов, живеейки с мисълта, че нещо ще правим с държавата. „Тук ще умра, искам да имам държава. Тук ще са знаците на моя род“, каза той.

Бившият министър на културата призна, че партията е имала грешки, но се е учила от тях. “Много малко са партиите, които се учат. Какъв е грехът, че изтърпяхме една година със забавленията и шоуто на един шоумен да нямаме правителство и бюджет – инфлацията вървеше вече. След това дойде служебно правителство, което бързо се корумпира”, каза Рашидов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0