Карамфили за дамите от кмета на Черноочене

Карамфили за дамите от кмета на Черноочене

24rodopi.bg/Регион Кметът на Общината Черноочене Айдън Осман и служителите за поредна година засвидетелстваха своето уважение към представителите на

24rodopi.bg/Регион

Кметът на Общината Черноочене Айдън Осман и служителите за поредна година засвидетелстваха своето уважение към представителите на нежния пол в администрацията по случай 8-ми март – Международния ден на жената.

Той посрещна дамите пред Информационния център на администрацията и лично подари червен карамфил на всички общински служителки. Айдън Осман им пожела да бъдат щастливи, обичани и ценени от мъжете.

„Позволете ми да поднеса нашите сърдечни поздрави и пожелания“, каза Айдън Осман. Той подчерта, че както жените са добри домакини и майки, така през годините са се доказали като добри ръководители и администратори.

Служителките благодариха на кмета за жеста. Пожеланията на Айдън Осман бяха посрещнати от дамите с благодарност и вяра, че техният професионализъм и упоритост в работата са ценени, наред с тяхната всеотдайност, любов и загриженост към семейството.

Карамфили получиха и кметиците на населените места от района, както и работещите дами в различни колективи на територията на община Черноочене.

Празнично настроение кипеше и в училищата и детските градини. Децата отново изненадаха своите учителки и майки-пяха песни, играха в различни сценки и рецитираха без умора произведения, посветени на майката.

Исмет ИСМАИЛ, Черноочене

COMMENTS

WORDPRESS: 0