Караянчева: Състезанието започва, трябва да покажем, че сме по-добри! От 50 години съм тук, това е моята листа (списъкът на ГЕРБ, видео)

Караянчева: Състезанието започва, трябва да покажем, че сме по-добри! От 50 години съм тук, това е моята листа (списъкът на ГЕРБ, видео)

24rodopi.bg/Политика „Състезанието започва, трябва да покажем, че сме по-добри“, заяви областният лидер на ГЕРБ Цвета Караянчева на влизане в Районна

24rodopi.bg/Политика

„Състезанието започва, трябва да покажем, че сме по-добри“, заяви областният лидер на ГЕРБ Цвета Караянчева на влизане в Районната избирателна комисия.

ГЕРБ е сред фаворитите за един от петте депутатски мандата в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район.

Караянчева е водач на листата, а големи са очакванията и към д-р Адам Персенския, който е втори в листата. На трето място е инж. Иван Гавазов, бивш директор на Областното пътно упправление.

В списъка са двама бивши зам.-министри и един бивш зам.областен управител.

Бившият заместник министър на финансите Февзи Бекир е на четвърта позиция. Следват д-р Милчо Енчев, Ирина Чанкова, Ервин Хасан от Джебел, Гергана Банкова от Ардино, Севда Камбурова и Димитър Кадиев от Момчилград.

Бившата шефка на парламента отбеляза, че в кандидатските листи преобладавали външните лица, като в някои 100 на сто били чужди на Кърджали

„Няма как за един месец те да разберат проблемите на хората“, каза тя и подчерта, че от 50 години живее между кърджалийци и затова е първа тук и не може да си позволи да я запишат в друга листа.

Какво каза още Цвета Караянчева, във видеото:

COMMENTS

WORDPRESS: 0