Караянчева „нокаутира“ Петков и Генерала: Идвате в Кърджали за малко и се излагате с „Ще сложим етнически турчин в листата“!

24rodopi.bg/Коментари/Политика Актуален коментар на Цвета Караянчева, лидер на ГЕРБ в Кърджали: Гледах тази сутрин Кирил Петков и ген. Атанасов по Н

24rodopi.bg/Коментари/Политика

Актуален коментар на Цвета Караянчева, лидер на ГЕРБ в Кърджали:

Гледах тази сутрин Кирил Петков и ген. Атанасов по Нова. Ще вземат 121, всичко ще е цветя и рози. И най-невижданото на света – ще сложат в кърджалийската листа етнически турчин, за да покажат, че ги е еня за смесените райони. Няма ли кой да му подшушне на Генерала, че не е открил топлата вода, та да не се излага публично?

Само да ви кажа, драги, че в Кърджали алтернатива на ДПС има от 16 години. В нашите листи винаги в имало представители от всички етноси, с тази разлика, че вие идвате за малко и нямате време да опознаете хората си, а нашите представители са избрани не само по етнос, но и по качества. Стига сте използвали българските турци като байрак, за да покажете колко ви пука за смесените региони. Елате и работете на терен, ама ви няма.

Впрочем, показателно е, че Атанасов при всичките си приказки за невиждана кампания в Кърджали, се пише и във втора листа в София, че страх лозе пази . Нали викате, че в Кърджали щяло да има нещо невиждано, хайде да видим.

COMMENTS

WORDPRESS: 0