Карадайъ в Кърджали за Рамбовците и още нещо

24rodopi.bg/Политика Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ ще проведе среща с млади депесари в Кърджали в неделя по актуални теми, научи 24rodopi.com

24rodopi.bg/Политика

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ ще проведе среща с млади депесари в Кърджали в неделя по актуални теми, научи 24rodopi.com.

Той ще коментира случващото се в страната, а при интерес от актива на Областния съвет на МДПС ще отговори дали има криза на върха в партията.

„Свидетели сме на тотален разпад на държавата. Формулата за излизане е първо да пресечем деинституционализацията на държавата. Да има правителство е задължително! От кого? – от Рамбовци? Рамбовци, които почерпени взимат решение за саморазправа с опозицията. От Рамбовци, които на свои партийни заседания не се занимават с проблемите на хората и държавата, не търсят изход от кризите, а се занимават как да натикат и заличат своите опоненти“, гласи позицията на Карадайъ, която той ще развие в събота в града край Арда.

Припомняме, че почетният председател на ДПС Ахмед Доган защити Карадайъ.

„Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели. ДПС трябва да устои на политическите обрати на времето! А нашият председател г-н Мустафа Карадайъ да продължава да ни представлява уверено, разумно и перспективно“, отбеляза в писмо до партийните структури Доган.

„Изкуственият интелект и бъдещето на пазара на труда в Европа“ е темата на семинара, организиран от Областния съвет на МДПС и финансиран от АЛДЕ. Лектори ще бъдат евродепутатът Илхан Кючюк и Танер Кабилов от националното ръководство на Младежко ДПС.

COMMENTS

WORDPRESS: 0