Къпана баница и домашна баклава от Изет Шабан за пенсионерите

Къпана баница и домашна баклава от Изет Шабан за пенсионерите

По повод Коледните и Новогодишни празници, кметът на община Ардино инж. Изет Шабан осигури пакети с къпана баница и домашна баклава за всички членове

По повод Коледните и Новогодишни празници, кметът на община Ардино инж. Изет Шабан осигури пакети с къпана баница и домашна баклава за всички членове на местния клуб на пенсионера. Заедно с председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям той посети Пенсионерския клуб и поздрави представителите на третата възраст с настъпващите празници. „Въпреки пандемията от COVID-19, общинското ръководство изпраща плодотворна година по отношение на инвестиционната си програма. Реализирани са и в процес на изпълнение са значими инвестиционни проекти, свързани с подобряването на сградата на СУ „Васил Левски“, благоустрояването на централната градска част, реконструкция и рехабилитация на седем улици в град Ардино, както и пътя за Дяволския мост, водоснабдяване на населени места“, сподели кметът инж. Изет Шабан. Той представи пред възрастните хора и част от идеите на местната управа за реализация през 2022 г. Пожела им крепко здраве и дълголетие.

От името на всички членове на пенсионерския клуб, председателят му Гюнер Мюмюн благодари на кмета инж. Изет Шабан за доброто сътрудничество и уважението, което за пореден път им оказа, както и за всичко, което прави за тях.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

24rodopi.bg

COMMENTS

WORDPRESS: 0