Кандидатът за кмет и мъдрата избирателка

24rodopi.bg/Политика Има такива избиратели – видели много, мъдри, информирани, имат отворен портал за важното от деня, с което се полагат здравите ос

24rodopi.bg/Политика

Има такива избиратели – видели много, мъдри, информирани, имат отворен портал за важното от деня, с което се полагат здравите основи на утрешния…

„68-годишната Ембие от кърджалийското село Пъдарци ни посрещна с лъчезарна усмивка и ни зареди с много настроение и позитивна енергия. Тя познава всеки един от кандидатите на ДПС от района. Разговаряла е с тях по много въпроси – от проблема на селото до кризите в страната през последните години. Нейната подкрепа ми вдъхна доверие, но и голяма отговорност, защото очакванията са големи и трябва да бъдат оправдани с много работа“, споделя кандидатът за кмет на Кърджали Ерол Мюмюн.

Диалогът и заедността е генетичният код, който ни свързва с хората във всяко населено място, където провеждаме разговори за предстоящите избори, подчертава кандидатът на ДПС за кмет на общината.

„Ангажиментите ни към всяко населено място са свързани и с повишаване качеството на живот в името на по-добро бъдеще на нашите деца. Вярвам, че след 29 октомври Община Кърджали ще следва ясно начертан път за устойчиво развитие, който е дефиниран спрямо очакванията на гражданите и съобразно всяко едно населено място. Това заявихме при разговорите ни и в останалите села от район „Енчец“ – Бленика, Ненково, Дъждовница, Пеньово и Царевец“, отбелязва Ерол Мюмюн.

Ерол Мюмюн проведе среща и с членовете на Клуба на инвалида в Кърджали.

„Ще бъдем съпричастни към хората с увреждания в решаването на проблемите им. Наш ангажимент ще бъде да им осигуряваме необходимите условия за достоен живот.

В лицето на местната власт хората с увреждания могат да разчитат не само на подкрепа, но и на приятелство при реализиране на различни инициативи и начинания. Затова ще се стремим да им осигуряваме не само по-достъпна среда, но и социална интеграция“, каза той.

COMMENTS

WORDPRESS: 0