Кампанията на фотосите: Вместо да чистят, чиновниците да започнат да глобяват!

Кампанията на фотосите: Вместо да чистят, чиновниците да започнат да глобяват!

24rodopi.bg/Коментари В събота ще се проведе поредната кампания „Да почистим България“. И ще стане това, което се случва всяка година. Всички държавн

24rodopi.bg/Коментари

В събота ще се проведе поредната кампания „Да почистим България“. И ще стане това, което се случва всяка година. Всички държавни чиновници ще излязат под строй, за да пълнят чувалчетата. После ще се снимат ухилени и ще качват навсякъде фотосите. Седмица по-късно положението по поляни и горички ще е същото. Защото един ден не стига. Защото през останалите 364 дни в годината се мърси брутално. И част от тези чиновници не си мърдат пръста. Защото има правила, наредби, закони. Но те просто не се прилагат. Колко глобени замърсители има? Колко хванати и глобени вандали има? Николко.

Не трябва само да се снимаме по кампании, а и да си размърдаме задниците, когато видим нарушенията и нарушителите да си понесат отговорността. Иначе ще гледаме строителни отпадъци в парковете, в горите, по полянките.

Позьорската кампания ще извади чиновници от кабинетите-най-масово винаги е участието на служители в държавни институции.

Един ден.

През другото време стотици нашенци правят такива акции и чистят. Наказани обаче няма да има.

Един човек, който ще се включи в кампанията, но не вижда смисъл

На снимката: Планината от боклуци край Дамбалъ, която момчилградчанинът Мохамед Хабил събира всеки уикенд след туристите

COMMENTS

WORDPRESS: 0