Каквото даренията покажат: „Бием наред“ или „Гласуваме за бялата кърпа“?!

Каквото даренията покажат: „Бием наред“ или „Гласуваме за бялата кърпа“?!

24rodopi.com/Коментари Най-лесно се хвърля оставка и… бяла кърпа. Политиката обаче няма нищо общо със спорта. Впрочем, добре е и да стои далеч от нег

24rodopi.com/Коментари
Най-лесно се хвърля оставка и… бяла кърпа. Политиката обаче няма нищо общо със спорта. Впрочем, добре е и да стои далеч от него, иначе последиците могат да са непредвидими.
Анализите на 24rodopi.com винаги са били в мишената за максимални точки. Доказали сме го във времето.
Посочихме преди седмици, че ръмежът от лидерски оставки след парламентарния вот е просто част от „играта на честта“, но нищо повече от това няма да се случи. Познахме отново. Прагматизмът надви гордостта и Корнелия Нинова, Христо Иванов, та дори и леко поомръзналият Атанас Атанасов си останаха на постовете. Нещо от сорта „Хем поемаме вината, че загубихме, хем без нас не могат“.
Подушваме ги тия работи.
В тогавашната пророческа прогноза по оста „политика-футбол“ обаче разкрихме, че е възможно от новия футболен сезон да има местно дерби „Крумовград“-„Арда 1924“ на ниво… „Б“ група. Молим се да не се случи. Нека да има дерби, но в… Първа лига.
„Бием наред и влизаме в шестицата“, рече при повторния си дебют начело на „Арда 1924“ Стамен Белчев. Ентусиазъм за отличен. Който бие наред обаче става шампион.
23 минути бяха необходими на международния тим от Разград да накара „Сините от Кърджали“ да хвърлят бялата кърпа. И след като го сториха, се отблагодариха само с още един гол, но пък четвърти в мача.
Задават се още трудни мачове. А нещата не са особено розови. Стискаме палци да устоим на течението и през този сезон, а от следващия… каквото банковите сметки покажат. А бяха отворени, за да помогнат фенове и бизнес.
В спорта бялата кърпа не се връща след гласуване.

COMMENTS

WORDPRESS: 0