Какво видя Ердоган в телефона на Хасан Азис?

24rodopi.bg/Темата+ В рамките на 12 секунди зам.-председателят на ДПС и кмет на Кърджали д-р инж. Хасан Азис успя да каже нещо важно на Реджеп Тайип

24rodopi.bg/Темата+

В рамките на 12 секунди зам.-председателят на ДПС и кмет на Кърджали д-р инж. Хасан Азис успя да каже нещо важно на Реджеп Тайип Ердоган, бръкна във вътрешния джоб на сакото си и на екрана на мобилния си телефон показа на турския президент „доказателството“. Ердоган определено бе впечатлен.

Както вече 24rodopi.com писа, днес в конгресния център „Халич“ в Истанбул Ердоган държа 35-минутна реч пред представители на етническите турци и мюсюлманите от Балканите, а така също и изселнически активисти от различни региони в Турция.

Около 20 от представителите от Балканите получиха плакети от Ердоган, единствен от България на сцената на „Великата румелийска среща“ бе повикан Хасан Азис.

„С правилния човек продължаваме пътя“, това бе мотото на форума. Ердоган се надява изселническата общност в Турция да гласува за него на втория тур на президентските избори на 28 май.

Очаквайте подробности

COMMENTS

WORDPRESS: 0