Как „Продължаваме промяната“ ще се бори за кметския стол в Кърджали, отговаря Никола Минчев

24rodopi.bg/Политика Ще има ли правителство с втория мандат? Как „Продължаваме промяната“ (ПП) ще се бори за кметския стол в Кърджали и за солидно

24rodopi.bg/Политика

Ще има ли правителство с втория мандат? Как „Продължаваме промяната“ (ПП) ще се бори за кметския стол в Кърджали и за солидно присъствие в Общинския съвет? Кои кърджалийски проблеми могат да влязат в дневния ред на парламента чрез ПГ на ПП, втората по численост група?

Отговори на тези и други въпроси ще даде народният представител от ПП и зам.-председател на 48-ото Народно събрание Никола Минчев.

„Заместник председателят на Народното събрание и водач на листата на Продължаваме промяната в Област Кърджали на изборите през октомври Никола Минчев ще разкрие приемна в областния град“, съобщават от ПП.

Първите срещи с граждани ще бъдат на 28 ноември в понеделник в офиса на партия на ул. „Цар Калоян“ 9 /до ДСК/ от 11 до 14 часа.

„Всички граждани на област Кърджали могат да поставят проблемите си пред Никола Минчев, за да може парламентарната група на промяната да търсят възможност за решаването им. Ние сме готови да представим всички местни проблеми пред служебното правителство и да търсим незабавно тяхното решение“, заявяват от ПГ на “Продължаваме промяната”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0