Как изглежда щастливият играч… Мако Крал, прецакан от един портокал

24rodopi.bg/Общество Навред казина, но нищо общо с тези във Вегас. Машинки иначе пълно. Стартираш с пет лева и… „Играят дори пенсионери, като вз

24rodopi.bg/Общество

Навред казина, но нищо общо с тези във Вегас. Машинки иначе пълно. Стартираш с пет лева и…

„Играят дори пенсионери, като вземат пенсията и идват“, коментира за 24rodopi.com служител в една от многобройните игрални зали в региона.

„Сега е по-скромно заради пандемията и инфлацията. Преди като слизаха от автобусите от Турция и първата работа бе да дойдат в залата“, разкрива друг.

Щастието пък изглежда така. Усмивка до уши след удар за 2 800 лева, похвали се в социалните мрежи известен „тик-токър“ от областта. Един портокал само му прецакал работата. Печели битки, иначе цепи и дърва за по някой лев в пунктовете за продажба на „твърдото топло“. Хвали се с 28 000 последователи. „Правя комеди неща в Тик Ток, много фенове имам. Аз съм Мако Крал. Много съм известен, аз съм звездата на Кърджали. Лично аз, няма друг човек от тук с толкова последователи“, заявява 30-годишният мъж с три деца, живеещ по пътя за Калинка. „Аз бачкам. Цепя дърва, ама не трябва, ама… Трябва 1000 лв. заплата да взимам аз“, изрече преди време пред камерата социалната си философия Мако.

Иначе, не си заслужава да играете на машинките. Сердар Ортач загуби в Кърджали 30 000 лева, но той е Сердар Ортач и с един концерт „средна хубост“ ще си възстанови загубите. Ама с пенсийка или с потни пари от гурбета, не си струва „да си пробвам късмета“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0