Юлия Чортленева с колеги на работен обяд с Кирил Петков, премиерът: Кабинетът няма да падне!

Юлия Чортленева с колеги на работен обяд с Кирил Петков, премиерът: Кабинетът няма да падне!

24rodopi.bg/Политика Заместник областният управител на Кърджали Юлия Чортленева, колегите й и областните управители, излъчени от „Има такъв народ“ (И

24rodopi.bg/Политика

Заместник областният управител на Кърджали Юлия Чортленева, колегите й и областните управители, излъчени от „Има такъв народ“ (ИТН) са били на работен обяд с премиера Кирил Петков вчера.

Присъствалите са обсъждали както регионални проблеми и теми, касаещи държавната администрация по места, така и бъдещето на управлението на страната.

Петков бил категоричен, че правителството няма да падне, защото ще имат осигурено мнозинство. По време на срещата е станало ясно също, че това е първият работен обяд на премиера с областни и заместник областни управители. Той бил посъветван от хората от ИТН да направи такъв и с представителите на „Продължаваме промяната“ в областните администрации.

Припомняме, че след като Слави Трифонов обяви на 8 юни, че ИТН напуска управляващата коалиция, на следващия ден министър-председателят издаде заповед за освобождаването на всички кадри на партията, заемащи постове в областните администрации в страната миналия четвъртък. На следващия ден Петков отмени тази своя заповед и разпрати нова, от която стана ясно, че всички уволнени всъщност остават на постовете си.

COMMENTS

WORDPRESS: 0