Янка Делчева: Треньор по борба ме взе на 16 години, направи ми дете и ме изхвърли на улицата! Бебето ми е на 60 дни, не мога да го виждам

Янка Делчева: Треньор по борба ме взе на 16 години, направи ми дете и ме изхвърли на улицата! Бебето ми е на 60 дни, не мога да го виждам

24rodopi.com/Кърджали Треньор по борба в Кърджали изхвърли на улицата младата си съпруга, тя не може да вижда и бебето си, което е на 60 дни. Това съ

24rodopi.com/Кърджали

Треньор по борба в Кърджали изхвърли на улицата младата си съпруга, тя не може да вижда и бебето си, което е на 60 дни. Това съобщава самата Янка Делчева във Фейсбук.

Със случая се занимава Агенцията за закрила на детето в Кърджали.

„Пред дело сме за попечителство. Искам да покажа как един мъж изхвърля жена си на улицата. Сърди се, че съм завела дело за привременни мерки“, казва младата жена, показвайки торбите с личния й багаж, изхвърлени до кошче за отпадъци пред Дома на културата в Кърджали.

„За пореден път един баща изхвърля майката на детето си. Докара детето да го видя само за 10 минути. Не мога да разбера в каква държава имаме. Кой ме взе на 16 години? Кой ми направи дете и най-безсрамно сега да казва пред всичките хора: Аз не те искам тебе, ма, искам детето?“, реди през сълзи младата жена.

Янка Делчева е от Узунджово, студентка е в Кърджалийския филиал на Пловдивдския университет, научи 24rodopi.com. Тя е завършила средното си образование в Кърджали, именно тогава е заживяла с въпросния мъж.

„Ако един мъж вече не те иска в живота си, не бъди отчаяна, а направи така, че повече никога да не те види. Един Истински мъж, който обича, никога не оставя и не пуска ръката на любимата му и не я ругае. Напротив, всеки ден доказва любовта към нея, обича и има очи за една-единствена и търси начини как да я направи щастлива жена. Не иска много, иска уважение и обич, тогава ще бъде нежна и добра, ако си я взел с рани в сърцето, не й прави още и я изпращай нанякъде си, тя все пак е жена. Не ставаш мъж, като я обиждаш и удряш или гониш“, разсъждава Янка.

COMMENTS

WORDPRESS: 0