Известен активист на ИТН: Заблудих много хора, разочарован съм от тази „фирма“!

Известен активист на ИТН: Заблудих много хора, разочарован съм от тази „фирма“!

24rodopi.bg/Политика „Съжалявам, че заблудих толкова много хора, които ми гласуваха доверие като личност и заради мен се подведоха да гласуват за т

24rodopi.bg/Политика

„Съжалявам, че заблудих толкова много хора, които ми гласуваха доверие като личност и заради мен се подведоха да гласуват за тази „фирма“. Крайно съм разочарован както от местното управление, така и от това на национално ниво!“.

Това обяви един от известните активисти на „Има такъв народ“ (ИТН) в Кърджали Никола Стоев. Той беше в листата с кандидати за депутати от ИТН в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район.

Никола Стоев обяви официално, че се разграничава по „всякакъв начин“ от партията, но „подробности ще запази за себе си“. 

„Искам да уточня обаче, че още с влизането ми в политическия живот и в ИТН, аз винаги съм твърдял, че съм щастлив и доволен от това, което имам, и винаги съм казвал, че НЕ ИСКАМ политически постове, както и постове по разни държавни структури! Уточнявам, защото виждам как се процедира към всеки, който прояви здрав разум и се отцепи от „фирмата“. Радвам се, че благодарение на ИТН се запознах с много наистина стойностни хора и съжалявам, че бях заблуден за други!“, допълни Стоев.

COMMENTS

WORDPRESS: 0