Изет Шабан: Предстоят много важни избори, нека бъдем единни!

24rodopi.bg/Политика Заседание на Общинския съвет на ДПС - Ардино се проведе в Клуба на партията. Председателят на Общинската организация на ДПС в Ар

24rodopi.bg/Политика

Заседание на Общинския съвет на ДПС – Ардино се проведе в Клуба на партията. Председателят на Общинската организация на ДПС в Ардино Шахин Байрамов започна присъстващите с решенията на Централния съвет на Движението за права и свободи във връзка с подготовката за извънредните парламентарни избори на 2 октомври 2022 г.

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан заяви, че предстоят много важни избори. „Нека да бъдем отново сплотени, единни, мотивирани и готови за работа“, каза още той.

На заседанието бе сформиран Общински предизборен щаб, начело с председателя на общинската организация на ДПС в Ардино Шахин Байрамов. В него са включени всички 21 членове на местния Общински съвет на ДПС. Решено бе още разширеното заседание на Общинския съвет на ДПС-Ардино във връзка с номинациите за кандидати за народни представители да се проведе на 15-и август (понеделник) от 10.00 часа в салона на градското читалище при спазване на противоепидемичните мерки.

Гюнер Шюкри, Ардино

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0