Иванов: Никакви избори, Путин ще ги спечели!… Щом няма нужда от народ, какво, по дяволите, управлявате?!

Иванов: Никакви избори, Путин ще ги спечели!… Щом няма нужда от народ, какво, по дяволите, управлявате?!

24rodopi.bg/Коментари Коалицията трябва да се успокои, в никакъв случай да не се стига до предсрочни избори, защото щели да бъдат спечелени от… Путин

24rodopi.bg/Коментари

Коалицията трябва да се успокои, в никакъв случай да не се стига до предсрочни избори, защото щели да бъдат спечелени от… Путин.

Това обяви съпредседателят на ДБ Христо Иванов.

Думи, които издават страх, както и липса на всякаква вяра в народа. Може би заради онзи анализ на премиера Кирил Петков, който изрече, че 80 на сто от българите искали неутралитет по отношение на конфликта в Украйна. Сиреч, някаква огромна русофилска маса.

Ако тя е притеснението на Иванов, то въпросът блъска като чук „Защо 80 на сто от населението в държавата иска нещо, което една шепа политици отказват да изпълнят?“. В този ред на мисли, чия воля изпълняват тези политици? И още един, ако евентуални предсрочни избори ще ги спечели Путин, то предишните Херо Мустафа ли ги спечели?

Логични и уместни въпроси. И извод: щом един съпредседател на партия, част от управленска коалиция, се страхува от собствения си народ, какво, по дяволите, прави там?!

Преди време един пиар експерт изрече в телевизионно студио „Добре, че навремето не питаха народа за влизане в ЕС и НАТО, а решението се взе на върха“.

Щом няма нужда от този народ, кого всъщност управлявате?

 

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0