ИТН в Джебел за Тема №1 „Сметките за ток“: Помощ за малък и среден бизнес, училища, за енергийно бедните

ИТН в Джебел за Тема №1 „Сметките за ток“: Помощ за малък и среден бизнес, училища, за енергийно бедните

24rodopi.bg/Избори 2022 „Нашата партия е против раздаването пари на калпак като помощи и компенсации. По отношение цената на електроенергията, предви

24rodopi.bg/Избори 2022

„Нашата партия е против раздаването пари на калпак като помощи и компенсации. По отношение цената на електроенергията, предвиждаме три стълба за плащане“.

Това обяви водачът на листата на „Има такъв народ“ Юлия Чортленева.

Тя бе на посещение в едно от големите предприятия на шивашката индустрия в Джебел. Логично, въпросите на работниците и собственика бяха насочени основно за мерките, които предвижда ИТН като компенсации за високите цени на електрическата енергия.

„Цената за предприятия и производители да е една, помощ с преимущество да се дава на дребния и среден бизнес, а не на предприятия, реализиращи свръхпечалба. Вторият стълб е за социални, културни и образователни институции, защото се оказва, че ако не се подпомагат или не се ползват с преференциални цени, училищата трябва да минат на обучение онлайн. Третият стълб е за гражданите, като се въведат ясни дефиниции и критерии за енергийна бедност и на тези граждани да бъде оказвана помощ“, обясни подробно Юлия Чортленева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0