ИТН се регистрира за изборите на 2 октомври, водач на листата е Юлия Чортленева

ИТН се регистрира за изборите на 2 октомври, водач на листата е Юлия Чортленева

24rodopi.bg/Политика Партия „Има такъв народ“ /ИТН/ ще търси подкрепа от избирателите в област Кърджали за спечелване на депутатски мандат с местен в

24rodopi.bg/Политика

Партия „Има такъв народ“ /ИТН/ ще търси подкрепа от избирателите в област Кърджали за спечелване на депутатски мандат с местен водач на кандидатската листа. Това е новината за ИТН от днешната регистрация на листата в Районната избирателна комисия.

Водач е областният координатор на партията и бивш заместник областен управител на Кърджали Юлия Чортленева.

На второ място е Ялчън Мастанли – финансист, общински координатор на Момчилград Следват: Наско Сапунджиев – юрист, общински координатор на партията в Кирково, Господинка Милева – педагог, общински координатор в Крумовград, Виктор Луков – специалист архитектурно проектиране и благоустройство, Азис Сар – животновъд, общински координатор в Ардино, Стефка Николова – финансист.

„Листата е съставена изцяло от местни хора, с които създадохме структурите на партията в областта ни“, коментира Юлия Чортленева и подчерта, че ИТН ще води позитивна кампания.

„За мен е чест и голяма отговорност да съм начело на екип, състоящ се от хора, които живеем и работим в област Кърджали“, каза още Чортленева.

COMMENTS

WORDPRESS: 0