ИТН: Цялостна реформа в сектор „Социална политика“!

ИТН: Цялостна реформа в сектор „Социална политика“!

24rodopi.bg/Избори „Момчилград ни посрещна шарен, слънчев и засмян“, каза Юлия Чортленева – областен координатор на ПП „Има такъв народ“ и водач на л

24rodopi.bg/Избори

„Момчилград ни посрещна шарен, слънчев и засмян“, каза Юлия Чортленева – областен координатор на ПП „Има такъв народ“ и водач на листата, която заедно с общинския координатор на партията в Момчилград  и други кандидат-депутати посетиха общинския пазар.

„Нашите хора са открити и добронамерени, но се страхуват как ще преживеят зимата, покрай постоянното увеличение на цените на електроенергията, дървата, горивата и стоките от първа необходимост“, заяви Ялчън Мастанли – втори в листата на ИТН. Възрастните хора споделяха болката си от недостатъчните пенсии и задаваха въпроси: Защо на всички се дава еднаква добавка? Защо разликата в пенсиите с 40-годишен и 10-годишен стаж е неизмеримо малка?

„Ние от „Има такъв народ“ виждаме решение в цялостно реформиране на социалната ни политика. В 47-мия парламент участвахме в увеличение на пенсиите с над 1,332 млрд.  лв. Предлагаме модел за справедливо преизчисляване на пенсиите, в зависимост от приноса на всеки един човек. От Вас зависи ще имаме ли възможността да реализираме програмата си“, бяха думите на Юлия Чортленева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0