Искай си, Нинова, каквото си поискаш – ще ти дадат!

Искай си, Нинова, каквото си поискаш – ще ти дадат!

24rodopi.bg/Политика/Коментари Ултиматумът на Корнелия Нинова - ха сте изпратили оръжие на Зеленски, ха сте останали без БСП във властта - изглежда

24rodopi.bg/Политика/Коментари

Ултиматумът на Корнелия Нинова – ха сте изпратили оръжие на Зеленски, ха сте останали без БСП във властта – изглеждаше, че е заченат с „мъжка дума“, но днес ще се окаже, че е поредният „блъф в политически БГ бардак“. Народното събрание хем ще гласува България да изпраща оръжие в Украйна, хем така да е формулирано, че БСП да остане в управляващата коалиция, хем всеки социалист да си знае, че въоръжаваме армията на Зеленски. 

Блъф, досущ като подадените оставки на лидерите на „Демократична България“ и БСП след изборите, които председатели не само не си тръгнаха, но се облякоха в повече власт.

Вчера, днес и утре политическият сериал е под работното заглавие „Искай си, Нинова, каквото си поискаш – ще ти дадем“. И заменки на формулировки в декларацията, и решението на парламента, и каквото ти сърце и партия поискат!

Факт е, че с българско оръжие се стреля в Украйна.

Факт е, че „Демократична България“ и „Има такъв народ“ може и да не влязат в следващия парламент, ако се стигне до предсрочни избори.

Нинова може и да ги дразни, ама ги крепи. 

„Жалко, че от БСП не изпратиха представители в делегацията в Украйна. Вместо това Нинова обикаляше пазарите и обещаваше разни неща на народа“, изрече депутат от ИТН. Неосъзнавайки, че там е основното място на българския политик. Друг е въпросът защо е самата показност.

Факт е, че огромен процент от обществото не желае да се изпращат оръжия, не желае подобна намеса и вземане на страна във военен конфликт. Факт е и, че на никого не му пука за т.нар. „суверен“ и неговото мнение. Както не бе попитан дали да се спират проектите за нов АЕЦ и Южен поток. Факт е, че на общественото мнение се гледа като на застояла стока на сергия в пазарния ден в малкия град.

Факти, които в един момент ще предопределят съвсем нови нюанси в политическата „хранителна среда“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0